Társaságunk vállalja az oltórendszerek tervezését és kivitelezését, és karbantartását is.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét arra, hogy cégünk csak az általunk szerelt oltórendszerek és tűzjelző rendszerek karbantartását vállalja. A magunk munkája után tudunk felelősséget vállalni!
Az általunk tervezett rendszerek a vonatkozó magyar előírásokon kívül a megrendelő igénye és kérése szerint rendelkeznek VDS vagy FM tanúsítvánnyal, és kiegészíthetőek az ügyfél biztosítója által kért egyéb előírások követelményeivel is..A tűzvédelmi tervezői tevékenység folytatásának szabályairól szóló 375/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet (továbbiakban: tűzvédelmi tervezői rendelet) (3) paragrafusa meghatározza a tűzvédelmi tervezési feladatköröket:
- Beépített tűzjelző berendezés tervezői tevékenység: a beépített tűzjelző berendezés létesítésének, átalakításának engedélyezési eljárásához és a kivitelezéshez szükséges dokumentáció elkészítése,
- beépített tűzjelző berendezés tervezői tevékenység: a beépített tűzjelző berendezés létesítésének, átalakításának engedélyezési eljárásához és a kivitelezéshez szükséges dokumentáció elkészítése,

Az oltórendszerek tervezésével, telepítéséve, karbantartásával kapcsolatban kérjük, keressen meg az Ardenterprise-t. Az oltórendszerek tervezését és telepítését a leggyorsabb módon, hatósági átadással együtt vállaljuk. Minden egyes munkatársunk a megfelelő szakképesítéssel és tapasztalattal rendelkeznek az ilyen jellegű feladatok elvégzéséhez.

Mi örömmel állunk az Ön rendelkezésére!