Tervezés

Az Ardenprise nem csak munkavédelemmel, tűzvédelemmel, a berendezések karbantartásával, a gáz- és nagykonyhai oltórendszerek kivitelezésével foglalkozik

hanem tűzoltó- és tűzjelző berendezések tervezésével is. Társaságunk minden esetben teljesíti az ügyfél által támasztott elvárásokat, úgy, hogy közben a jogszabály előírásokat is betartja.
Ha egy épületet biztonságban akarunk tudni, akkor már a létesítésekor gondoskodni kell a tűzoltó és tűzjelző berendezések precíz tervezéséről, ami ténylegesen alkalmas legyen ellátni a feladatát. Minden esetben megfigyeljük az épület adottságait, hiszen ez a tervezés során elengedhetetlen feladatunk.

A tűzjelző, gázzal- és nagykonyhai oltó rendszerekre vonatkozó szabályokat a 54/2014 (XII.5.) BM rendelettel kiadott Országos Tűzvédelmi Szabályzat, valamint az MSZ EN 54 és a MSZ EN 15004 szabványsorozata tartalmazza.

Tervezési szolgáltatásunkról:
- Természetesen nem a tervezés az egyetlen szolgáltatás, amit nyújtunk. Kedves ügyfeleink megkaphatják a kivitelezési és a karbantartási munkálatokat is nálunk.
- Törekszünk arra, hogy a megrendelőinkkel szoros és barátságos viszont alakítsunk ki, hiszen ez az alapja a további együttműködésünknek is.
- Olyan tűzoltó- és tűzjelző berendezéseket alakítunk ki, melyek kiállják az idő próbáját!
- Cégünk a tervezés során felméri a tűzvédelmi követelményeket, és igényeket, valamint folyamatosan egyeztetünk az illetékes tűzvédelmi hatósággal, azzal a céllal, hogy a munkálatok gördülékenyen és akadálymentesen történjenek.