Az Ardenterprise nem csupán munka-, tűzvédelemmel, karbantartással foglakozik,

hanem tűzvédelmi rendszerek, oltórendszerek tervezésével és kivitelezésével is. Mi büszkék vagyunk arra, hogy a vevői igényeket a lehető legteljesebben elégítjük ki. Folyamatosan törekszünk arra, hogy vállalkozási körünket a lehető legteljesebbé tegyük.

Társaságunk saját kivitelező által vagy esetenként más tervező által készített tervdokumentáció alapján vállalja az oltórendszerek kivitelezését. A kivitelezés szolgáltatásunk tartalmazza a szerelést és az üzembe helyezést egyaránt. Ezen kívül vállaljuk a hatósági átadási eljárás gyors, szakszerű elvégzését.

Miért érdemes velünk kiviteleztetni?
- Kollégáink szakképzettek, akik az idők során szerzett tapasztalataik által tudják biztosítani a feladat precíz, professzionális elvégzését.
- Munkáinkat mindig határidőre teljesítjük.
- A kivitelezést minden esetben az ügyfél igényeihez igazítjuk, viszont a hatósági előírásoknak, a vizsgáló intézetek követelményeinek megfelelően végezzük el.
- Fontos számunkra az élet- és egészségvédelem, valamint a környezetvédelem és a minőség!
- A minőségi munkát a legteljesebb módon biztosítjuk.
- Nem csak saját ellenőrzést végzünk, hanem külső biztosító társaságok intézetei bevonásával is tanúsíthatjuk azt, hogy tőlünk minden esetben a legbiztonságosabb kivitelezést és tűzzel oltókat kapja meg.
- A Generali Biztosító minden tevékenységünket biztosítja!