Karbantartás

Az Ardenterprise vállalja a rendszeres felülvizsgálatokat és a karbantartás elvégzését.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelemét, hogy csak az általunk szerelt oltórendszerek, tűzjelző rendszerek karbantartását vállaljuk, mivel csak a magunk munkája után tudunk felelősséget vállalni.
Ezek azért fontosak, mert így a biztosítás érvényben marad, valamint így megőrizhetik a tűzvédelmi berendezések működőképességét is. A mi szervizosztályunk gondoskodik a gázzal-, nagykonyhai oltó-, és tűzjelző berendezések, tűzoltó készülékek karbantartásáról.
Nálunk dolgozó kollégáink szakképzettek, precízek!

Zavar esetén a lehető leggyorsabban elhárítják a hibát, és hatékonyan, nagy alapossággal végzik el a karbantartást.
Rendszeres felülvizsgálatok szükségesek a tűzvédelmi berendezések működőképességének megőrzéséhez, valamint ahhoz is, hogy a biztosítás érvényben maradjon. Szervizosztályunk gondoskodik a gázzal-, a konyhai oltó- illetve a tűzjelző berendezések, a hő- és füstelvezetők szakszerű és időszakos felülvizsgálatáról. Az általunk beiskolázott szakemberek megnyugtató alapossággal végzik el a karbantartást, zavar esetén pedig elhárítják a hibát.
A karbantartás fél évente történik.

Miért érdemes minket választania?
- Kollégáink szakképzettek, akik az idők során szerzett tapasztalataik által tudják biztosítani a feladat precíz, professzionális elvégzését.
- A karbantartó aláírását és a szervezet nevét és elérhetőségét
- A kivitelezést minden esetben az ügyfél igényeihez igazítjuk, viszont a hatósági előírásoknak, a vizsgáló intézetek követelményeinek megfelelően végezzük el.
- Fontos számunkra az élet- és egészségvédelem, valamint a környezetvédelem egyaránt.
- Partnereink igényei szerint 24 órás ügyeletet is biztosíthatunk!