Oltórendszerek tervezése

Oltórendszerek Tervezése, Oltórendszerek Kivitelezése
Oltórendszer tervezés

Társaságunk vállalja az oltórendszerek tervezését és kivitelezését, és karbantartását is.

Felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét arra, hogy cégünk csak az általunk szerelt oltórendszerek tervezése és tűzjelző rendszerek karbantartását vállalja. A magunk munkája után tudunk felelősséget vállalni!
Az általunk tervezett rendszerek a vonatkozó magyar előírásokon kívül a megrendelő igénye és kérése szerint rendelkeznek VDS vagy FM tanúsítvánnyal, és kiegészíthetőek az ügyfél biztosítója által kért egyéb előírások követelményeivel is..

A tűzvédelmi tervezői tevékenység folytatásának szabályairól szóló 375/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet (továbbiakban: tűzvédelmi tervezői rendelet) (3) paragrafusa meghatározza a tűzvédelmi tervezési feladatköröket:
– Beépített tűzjelző berendezés tervezői tevékenység: a beépített tűzjelző berendezés létesítésének, átalakításának engedélyezési eljárásához és a kivitelezéshez szükséges dokumentáció elkészítése,
– beépített tűzjelző berendezés tervezői tevékenység: a beépített tűzjelző berendezés létesítésének, átalakításának engedélyezési eljárásához és a kivitelezéshez szükséges dokumentáció elkészítése,

Az oltórendszerek tervezése, telepítése, karbantartásával kapcsolatban kérjük, keressen meg az Ardenterprise-t.
Az oltórendszerek tervezése és telepítése a leggyorsabb módon, hatósági átadással együtt vállaljuk. Minden egyes munkatársunk a megfelelő szakképesítéssel és tapasztalattal rendelkeznek az ilyen jellegű feladatok elvégzéséhez.

Mi örömmel állunk az Ön rendelkezésére!

 

Oltórendszerek tervezése – mit érdemes tudni?

A megfelelő oltórendszerek elengedhetetlenek egy biztonságos létesítmény működéséhez. Számtalan lehetőség közül választhatunk – a habbal, a gázzal oltó és vízködoltó rendszerek kiválasztásánál egy jó szakember segítségére lehet szükségünk.

Az élet-és vagyonvédelem mellett a szigorú uniós és magyar jogszabályok miatt is fontos, hogy megbízható céget válasszunk. Ezért is érdemes cégünkhöz fordulni.

Miért válasszon minket?

Az Ardenterprise Kft. a magyar tűzvédelmi piac fontos szereplőjeként 2011 óta foglalkozik oltórendszerek tervezése vel Cégünk kizárólag tapasztalt, képzett szakemberekkel dolgozik, akik az évek során számtalan épület, létesítmény számára terveztek oltórendszereket. A folyamatos képzések garantálják a naprakész tudást.

Célunk, hogy minden megrendelőnk elégedett legyen az általunk tervezett és kivitelezett oltórendszerekkel. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy megismerjük partnerünk igényeit, majd ezután választjuk ki a megfelelő technológiát.

Ne bízza a véletlenre az oltórendszer tervezést!

Szakmai ismeretünknek megfelelően igyekszünk a megrendelő igényei szerint, az épülethez illeszkedő, esztétikus és legfőképp megbízható oltórendszereket tervezni ügyfeleink számára.

A magyar és uniós előírásokon kívül a megrendelő kérésére VDS vagy FM tanúsítványt is tudunk biztosítani. Ezen felül az ügyfél biztosítója által kért egyéb előírások követelményeivel is ki tudjuk egészíteni.

Kiemelten fontos az oltórendszerek folyamatos ellenőrzése és karbantartása, amit az ügyfél külön megrendelésére teljesítünk az általunk tervezett rendszerek esetében.

A szerviz tevékenységet, karbantartást tapasztalt, tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező kollégáink végzik.

Az oltórendszerek tervezéséhez kapcsolódó 375/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet szerint a tervezői tevékenységhez hozzátartozik a berendezés létesítésének, átalakításának, engedélyezési eljárásához és kivitelezéséhez szükséges dokumentáció elkészítése.

Partnereink között tudhatjuk az alábbi cégeket:

  • KFC üzlethálózat,
  • TEVA
  • Hungrana
  • Jász-Plasztik Kft.

Az oltórendszerek tervezése, telepítése, és karbantartásával kapcsolatban keressen minket bizalommal. Garantáljuk, hogy gyorsan, legjobb tudásunknak megfelelően, minden előírást betartva dolgozunk.